Kurs og øvelser


Thermax har lang erfaring i å utarbeide, tilrettelegge for og gjennomføre kurs innen brannvern i hele Østlandsområdet. Alle våre brannvernkurs er nøye tilpasset den brukergruppe disse er myntet på. Vi holder enten kurs ute hos den enkelte bedrift eller i våre egne kurslokaler. Vi kombinerer gjerne kurs i brannvern med førstehjelp, og vår kursholder har lang fartstid i brannvesenet.

I tillegg til opplæring av brannvernledere, driftsledere og andre som har tilknytning til det forebyggende brannvernet holder vi også øvelser innen slokking, evakuering og lignende. I dag er det også mange bedrifter som ønsker at det generelle synet på brannvern skal økes og vi tilpasser et opplegg for den enkelte bedrift der de fleste ansatte deltar. Thermax holder også kurs i varme arbeider. Vi setter ikke opp faste kursdager, men holder de etter behov. Det er i dag mange utenlandske arbeidere på norske byggeplasser, så kursspråket kan like godt være engelsk som norsk. 
Branntetting er mer eller mindre blitt et fag, men vi bistår gjerne de som handler branntetteprodukter av oss med en enkel form for opplæring. Denne er både teoretisk og praktisk, og tar gjerne et par-tre timer.