Etterlysende skilt

Thermax har valgt å samarbeide med skiltprodusenten Everlux i Portugal. Vi ligger med et stort lager av de fleste typer av etterlysende skilt, men kan bestille spesielle skilt for levering på et par-tre dager. Vi leverer både PVC og aluminiumsskilt. I tillegg til skilt leverer vi også LLL lavlinjemerking.
Våre skilt har etterlysende egenskaper som langt overstiger det som kreves av nasjonale og internasjonale standarder. Vi leverer også spesialdesignede skilt under betegnelsen Everlux Excelence. Systemet er patentert og leveres i børstet stål og med et spesielt akrylglass.

Etterlysende skilt i PVC
Thermax ligger med de fleste typer av brannskilt, rømningsskilt, redningsskilt og varselskilt på lager. Her finner du et bredt utvalg av skilt og størrelser.
Etterlysende aluminiumsskilt
Vårt utvalg er en god del mindre enn det som finnes av skilt i PVC. Vi kan imidlertid levere de som ikke lagerføres på noen få dager.
Lavlinjemerking LLL
Markeringslinjene kan enten limes direkte på vegg eller festes på veggen i aluminiumsskinner, Linjene kan også limes rett på gulv. LInjene leveres i breddene 35mm, 57mm og 83mm
Reflekterende, etterlysende skilt
Dette er skilt som har retro-reflekterende og etterlysende egenskaper, dvs. at de er synlige både når de blir truffet av lys og i mørket. Disse leveres på bestilling.
Everlux leverer også en spesiell linje med skilt under betegnelsen exelence. Dette er skilt som representerer en sømløs overgang mellom sikkerhetsskilt og aktive, ferdigdesignede miljøer som vektlegger en estetisk og dekorativ stil.

Alt du trenger å vite om skiltene fra Everlux kan du finne i katalogen for standardskilt og excelence som kan lastes ned fra denne siden.

Thermax har pr. i dag ingen nettbutikk, men sender hver dag ordre over hele landet. Vi kan også levere direkte og fraktfritt fra produsent dersom det tale om større ordre eller levering av spesielle skilt.